Wie ben ik?

Ik ben een gezellige partner en moeder van 3 mooie jongens. Wij wonen in Zuidland (gemeente Nissewaard), een leuk dorp onder de rook van Rotterdam. Om de hoek is een mooi natuurgebied waar ik graag mag wandelen of fietsen.
Rust is een belangrijk element in mij leven.

Na het mee maken van een burn-out zag ik mijn werk bij een bank niet meer helder.
Was dat wat ik mijn verdere leven wil doen? Word ik daar blij van en hou ik dat vol?
Het antwoord was mij al snel duidelijk. Mensen helpen om net als ik weer rust te krijgen in hun leven, dat is mijn passie.
Om mijn werk als opruimcoach goed in de praktijk te kunnen brengen heb ik in 2016 de opleiding tot Professional Organizer Particulieren gevolgd en begin 2017 de opleiding Professional Organizer voor de zakelijke markt.
Sindsdien ben ik allround gediplomeerd Professional Organizer.

Nu is het tijd om andere ook het geluk te brengen van een mooi georganiseerd huishouden en leven.
Wat ik tijdens mijn stage ervoer, wil ik graag mee blijven maken: mensen gelukkig en opgelucht zien en zelf energie krijgen van deze ervaringen.

Reageren is niet mogelijk